Elke zaterdag - 13:30 - 15:00 met Juliette

Zwangerschapsyoga is yoga die je voorbereidt op de zwangerschap, de bevalling en moeder zijn. De traditionele houdingen lenen zich uitstekend ter voorbereiding en als inleving. Het maakt je vertrouwd met de capaciteit van het lichaam en het natuurlijke vermogen leven voort te brengen. De oefeningen brengen je dichter bij jezelf, de baby, je intuïtie, en je partner. Het is een prachtige manier van samen brengen en het nieuwe leven te verwelkomen en een fijne zelfverzekerde start te maken met je gezin.

De adem dient als dragende kracht en zal je meer bewust en vertrouwd maken van je lichaam, de adem laat zien waar ruimte is, hoe je met behulp van de adem ruimte maakt, je verkent de kracht van de adem en je leert hoe de adem helpt dieper te ontspannen en dichter bij jezelf te zijn. 

De partner is onmisbaar bij de bevalling, ter ondersteuning, maar zeker voor vertrouwen en als hulp en toeverlaat, we gaan uitleggen hoe je haar optimaal kan bijstaan. Eens per maand zullen alle oefeningen en technieken samen met de partner worden geoefend.

  • proefles: € 5,-

  • losse les: € 15,-

  • 5 lessenkaart: € 67,50

  • 10 lessenkaart: € 120,-