Emilie Kalff

Mijn naam is Emilie en ik geef Yin yoga, Yoga Nidra/meditatielessen. Jaren geleden zijn yoga en meditatie een onderdeel van mijn leven geworden door de gevolgen van een laat ontdekte ‘Ziekte van Lyme’. Een traject van medische therapieën en een zoektocht door de jungle van alternatieve mogelijkheden. Door dit lange proces, is onder andere het besef gekomen dat je over het leven zelf geen controle hebt, maar wel over je gedachten, geconditioneerde overtuigingen en keuzes. Ik streef ernaar om mijn lessen zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en geef dan ook les vanuit het perspectief dat elke lichaam anders is en dat dezelfde houding voor iedereen anders zal aanvoelen. Ik hoop je met mijn lessen een vleugje mentale rust, fysieke en intuïtieve bewustwording mee te kunnen geven.