Sabine Geers

Vanaf jonge leeftijd genoot ik al enorm van lichamelijke beweging en sport. Vroeger had ik vooral een passie voor dansen. Ik heb dan ook allerlei dansvormen gevolgd, van klassiek ballet tot hiphop en van stijldansen tot rock ’n roll. Op mijn zeventiende kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Toen heb ik ervaren hoe belangrijk de verbinding is tussen lichamelijke beweging en beheersing van de geest. Sinds die eerste keer heeft yoga altijd een rol gespeeld in mijn leven.

In januari 2017 ben ik begonnen met de Ashtanga Vinyasa Yoga Docentenopleiding bij Yogadreams, naast mijn baan als docent Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In september 2017 heb ik de opleiding afgerond en de 200 uur Yoga Alliance RYT-certificatie behaald. Vanuit persoonlijke aandacht en in een ongedwongen omgeving laat ik je graag kennis maken met yoga of help ik je verder in jouw practice.