Sabine Geers

Vanaf jonge leeftijd genoot ik al enorm van bewegen en sport. Vroeger had ik vooral een passie voor dansen. Ik heb dan ook allerlei dansvormen gevolgd, van klassiek ballet tot hiphop en van stijldansen tot rock ’n roll. Op mijn zeventiende kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Toen heb ik ervaren hoe belangrijk de verbinding is tussen lichamelijke beweging en beheersing van de geest. Sinds die eerste keer heeft yoga altijd een rol gespeeld in mijn leven.

In 2017 heb ik de Ashtanga Vinyasa Yoga Docentenopleiding bij Yogadreams afgerond en de 200 uur Yoga Alliance RYT-certificatie behaald. Sinds begin 2019 volg ik een yoga therapie opleiding bij The Yoga Therapy Institute in Amstelveen. Ook ben ik als onderzoeker betrokken bij Prison Yoga in een studie naar de effecten van een trauma-sensitive based yoga interventie op het welzijn en functioneren van gedetineerden. Bij YogaZenter geef ik voornamelijk les in Ashtanga Yoga. Vanuit persoonlijke aandacht en in een ongedwongen omgeving laat ik je graag kennis maken met yoga of help ik je verder in jouw practice.